Petikan Salafi

"Demi Allah, kita berperang bukan berdasarkan bilangan, kekuatan atau Jumlah, kita berperang untuk memuliakan Agama yang telah dimuliakan Allah ini" Abdullah Ibn Rawahah r.a.


"Demi Allah! Debu yang berada di hidung kuda para sahabat nabi s.a.w yang berjuang bersama Nabi s.a.w lebih mulia dari kebanyakan sultan atau raja yang ada dalam dunia ini." Dr. Asri

"Demi Allah! Aku tolak Syiah; bukan dengan tangan tetapi dengan kaki" Harimau Menaip.Mutiara Kata

Dari Ibnu Umar ra berkata: Rasulullah saw memegang pundakku dan bersabda, “Jadilah engkau di dunia ini seperti orang asing atau penyeberang jalan.” Ibnu Umar ra berkata, “Jika kamu berada di petang hari, jangan menunggu pagi hari, dan jika engkau di pagi hari janganlah menunggu petang, manfaatkanlah masa sihat. Sebelum datang masa sakitmu dan saat hidupmu sebelum datang kematianmu.” (HR. Bukhari)

“Sesungguhnya bermula datangnya Islam dianggap ghurabaa(dagang/asing) dan akan datang kembali ghurabaa(dagang/asing) maka berbahagialah orang-orang asing itu. Para sahabat bertanya kepada Rasulullah Saw, “Ya Rasulullah, apa yang dimaksud orang asing itu?” Lalu Rasulullah menjawab, “Orang yang melakukan kebaikan-kebaikan di saat orang-orang melakukan kerosakan.” (HR. Muslim)

Dan dalam riwayat lain, "Sesungguhnya baginda ditanya perihal orang-orang yang asing itu, lalu baginda menjawab, "Iaitu orang-orang yang menghidupkan-hidupkan apa yang telah dimatikan manusia dari sunnahku" (HR Muslim, Ibnu Majah, dan at-Thabrani)

Dalam riwayat lain dari Ibnu Wahbin, "Baginda saw. bersabda, "Kebahagiaanlah bagi orang-orang yang asing, iaitu mereka yang berpegang teguh pada kitab Allah ketika ditinggalkan oleh orang banyak dan mengerjakan sunnah ketika dipadamkan oleh orang banyak"

Pemuda-Pemudi Harimau

4.4.11

Video Seks: Poliskah yang menyebarkan?

Dengan mata kurniaan Allah yang telah bersama aku selama lebih 33 tahun, aku menonton video seks tersebut dan aku mengakui, ianya mirip Anwar Ibrahim.

Malang sungguh, ianya tanpa suara. Kalau ianya video yang ber audio, tentu tidak kalut satu Malaya!

Now, its Anwar's turn.


Yang ironinya, aku menonton video tersebut di blog Parpukari. Hahahaha...

Satu soalan aku, tidak menjadi kesalahankah menayangkan klip video yang berada dalam siasatan polis? Kalaupun ia video yang lain, atau dari salinan yang lain, bukankah ia memaparkan video yang sama dengan yang sedang disiasat oleh PDRM? Jika Dato' T seorang sahaja yang ada video tersebut, dan ia berada di simpanan PDRM untuk siasatan, maka orang yang telah meng"opload" ke youtube mungkin sahaja Dato' T atau PDRM.

Polis yang upload? Biar betul???

Bagi membersihkan nama PDRM, mereka yang upload video ini ke laman Youtube perlu ditahan dan disiasat.

Wallahualam.

1 comment:

Anonymous said...

Aku sokong kamu Tok Rimau. Aku nak tanya adakah saiful dah tengok video ni.... cuba tanya saiful mesti dia boleh bagi jawapan yg tepat hanya Saiful sahaja yang mengenali susuk tubuh dan susuk butuh Anwar..... hahahahaha ....ko jawab Saiful...... kat atas dunia ni ko jawab la apapun di dalam kubur esok kalau ko tak boleh nak jawab maka yakin dan percaya la ngko bahawa malaikat akan sebat dam rejam ko sehebat2nya.